כמה עולה לקנות תמונות באינטרנט?
בעלי אתרים רבים, אשר אינם מודעים לחוק של שימוש בזכויות יוצרים ברשת, שבו אסור להוריד תמונות מגוגל לאתר שלך נאלצים במקרים רבים מאוד להיות חשופים לתביעה. יש לא מעט עורכי דין, המחפשים את אותם בעלי אתרים תמימים ,ומגישים בעבורם תביעה שמסתיימת באלפי שקלים. משום כך קיימות עצות רבות בנוגע להורדת תמונת לאתר שלך לאדם שלא באמת מבין בנושא, עלול להיות חשוף לתביעות כגון על אי מתן לקרדיט. לכן יש לדעת כי הדרך הבטוחה ביותר רכישת תמונה בתשלום, קראו בהרחבה באתר חדשות פיננסים, אז מאילו אתרים כדאי לרכוש את התמונות האלו וכמה זה באמת עולה?
שמות של מאגרי תמונות בתשלום ומחירים
- Depositphotos
האתר הזה הינו בנק תמונות, המכיל מעל 50 מיליון תמונות. האתר כולל גם תמונות מקצועיות ואיורים. באתר זה בניגוד לאתרים אחרים אין צורך במתן קרדיט, ולאחר הרכישה ניתן להשתמש בהם באופן מסחרי.
אתר זה מציע מגוון מסלולי תשלום, ניתן לרכוש 30 תמונות על בסיס חודשי, וניתן אף לרכוש מנוי שנתי. ניתן אף למזג מסלולים, כמו כן יש לכן אפשרות לרכוש גם כמות של תמונות, ולשלם עבורן באופן חד פעמי ניתן לראות כי מסלול זה גמיש ומשתלם ביותר העולה 29$.
- 123RF
באתר הזה יש 64 מיליון תמונות, זה בנק התמונות לגרפיקאים יש לדעת כי האתר הזה הינו בשימוש של מרבית הגרפיקאית. הסיבה לכך שהאתר הזה חביב כל כך עליכם הוא האפשרות לבצע מנוי לשלושה חודשים וחצי שנה, במחיר חבילת תמונות בסיסית של 40 קרדיטים עולה 39$.
- Dreamstime
גם במאגר זה (קראו אודותיו בלינק http://hayeruka-meimad.org.il/2019/05/26/best-photo-banks) משתמשים אלפי אנשים בכל חודש, וכן גם כאן ניתן לרכוש את התמונות בשני מסלולים האחד לפי כמות הרכישה של תמונות בחודש, והשנייה לפי קרדיטים המחיר הוא עבור הנקודות הספציפיות שתרכשו.
- Stockunlimited
באתר הזה אמנם אין הרבה תמונות כמו באתרים אחרים אך יש בו תוכניות רכישה משתלמות כגון, במחיר של 19$ לחודש יש גישה ללא הגבלה לאתר, ובמחיר של 79$ ניתן לקבל גישה לאתר למשך שנה שלמה להורדת תמונות ללא הגבלה, וכן גם לשלוש שנים במחיר של 169$.